Thursday, January 31, 2008

Piti, Piti, cand te inveti minte?

Cu toate ca inca nu este nimic definitivat, antrenorul patriei a anuntat lotul pentru amicalul cu Israel: D.Coman - Contra, Ogăraru, D. Goian, Tamaş, Şt. Radu, Moţi, Fl. Petre, Nicoliţă, Codrea, Ov. Petre, Chivu, N. Dică, Cociş, Marica, D. Niculae, G. Bucur, Mutu.

Ce ne surprinde? Pai nimic, daca ne uitam la ultimile convocari. Nu este loc in echipa nationala pentru jucatori gen Canu, Lazar, Sapunaru, Mazilu si altii. In schimb e loc vesnic pentru Fl. Petre, Ov. Petre, Cocis etc. Nu este doar absolut dezamagitor, dar pentru un suporter al nationalei si NU al Stelei, este chiar revoltator. Plus de asta se mai trezeste si presa noastra cea de toate zilele sa se mire de ce nu este niciun jucator de la CFR Cluj. Pai domnilor de la gsp, cati romani sunt la CFR? Ii putem numara pe degetele de la o mana, iar daca vine vorba de jucatori romani de Nationala de la CFR ii putem numara pe o mana fara 4 degete! Ceea ce e mai revoltator este incapatanarea lui Piturca de a insista pe o formula care candva a parut sa fie cu noroc.

Cred ca nu sunt singurul care spera din tot sufletul sa ii vina mintea la cap pana la Euro, dar nici asa de naiv sa creada ca asa va fi. Cert este un lucru, daca asta va fi lotul care ne va reprezenta...Dumnezeu cu mila!