Wednesday, January 16, 2008

Pentru inceput

Viata e plina de momente frumoase si de momente grele. Important este sa te bucuri de cele frumoase si sa ai curajul si puterea sa le depasesti pe cele grele.

Ce mod mai bun de a descrie sentimentele pe plan sportiv ale unui fan al acestui club? Am creat acest blog pentru ca inteleg ce inseamna sa fii rapidist, inteleg bucuriile pe care ti le poate aduce acest club, dar si momentele de deziluzie sau tristete care sunt inevitabile in viata oricarui microbist. Am trait cam tot ce se putea trai alaturi de acest club, de la eliminarea rusinoasa cu Skonto Riga la fericirea unei reprize cu Anderlecht, de la pierderea titlului in ultima etapa la parcursul fenomenal din cupa Uefa si ma astept la mai multe.

Voi incerca sa scriu despre intamplarile de la club: transferuri, zvonuri, meciuri, jucatori si nu in ultimul rand despre deciziile luate la "nivel inalt", pentru ca stim foarte bine cate si cum au fost in ultimul timp. Voi incerca sa scriu cat mai detaliat si sa fiu cat mai punctual cu vestile noi astfel incat cei care citesc sa fie la curent cu situatia actuala de la club.

Nu cred ca mai ramane nimica de spus introductiv. Voi scrie maine un articol despre cea mai noua mutare despre care probabil stiti cu totii deja, dar sper sa aduc unele informatii mai speciale.