Saturday, January 19, 2008

Adio Malda!

Marius Maldarasanu si-a reziliat contractul cu clubul nostru ieri seara renuntand la o parte din banii pe care ar fi trebuit sa ii mai primeasca. Era oarecum evident, inca de la inceputul sezonului, ca Malda nu va mai putea fi liderul de pe teren al echipei si ca performantele sale au lasat uneori de dorit, dar asta in nici un fel nu umbreste ceea ce a facut el in cei 10 ani petrecuti la Rapid.
In tot acest timp el a adunat nu mai putin de 224 de prezente in tricoul visiniu reusind 28 de goluri dintre care multe foarte decisive. De asemenea in cupele europene el a strans 36 de meciuri marcand 5 goluri, 4 dintre ele chiar in sezonul in care Rapidul a reusit cea mai buna performanta europeana din istorie.
Malda a facut enorm de multe pentru acest club si el va ramane pentru mult timp in inima suporterilor. Eu unul speram sa ramana in interiorul clubului, dar poate este mai bine pentru el asa. Zvonurile il leaga de un posibil transfer la echipa antrenata de Razvan Lucescu, unde se mai afla un fost mijlocas rapidist Robert Ilyes. Acolo poate va arata ceea ce noi stim deja, ca el nu este un jucator terminat, ci doar unul depasit de concurenta de la Rapid.
Am postat 2 goluri ale lui Malda, 2 goluri care practic ne-au lansat spre sferturile Uefa in sezonul 2005-2006. Cel cu Sahtior din deplasare scor 0-1 gol decisiv Maldarasanu si cel de acasa cu PAOK scor 1-0 tot gol decisiv Malda.
Mult succes in continuare si multumim pentru ce ai insemnat pentru Rapid!