Thursday, January 24, 2008

RAPID - ESTORIL 1-1

Al doilea amical, al doilea egal. Aproape cu nimic nu se deosebeste meciul acesta de cel disputat cu Rio Maior, doar marcatorul si echipa de start.

Primul 11 a fost Andrade - Săpunaru, M. Constantin, Leonard, Bozovic - Herea, Lazăr, Grigorie, Cesinha - Boya, Despotovic.
Meciul a inceput dinnou sec pentru noi cu un gol primit in minutul 8 dupa un penalty dictat impotriva noastra la un fault al lui Leonard in careu. Tot portughezii sunt cei care au si urmatoarea mare ocazie singuri cu Andrade, dar nu au nimerit cadrul portii. In sfarsit ne trezim si noi si incepem asediul inutil la inceput. In minutul 24 vine si egalarea avandul in prim plan pe Boya. Nesperata si imbucuratoare aceasta reusita a lui Pierre care nu poate fi descrisa mai bine decat cu cuvintele lui Rednic: "Daca a dat gol Boya, chiar ca suntem pe drumul cel bun!". Asa sa fie!

Pana la pauza nu se intampla nimic spectaculos. La pauza 3 schimbari: Leonard, Lazar si Despotovic ies de pe teren, iar in locul lor intra Maftei, Grigore si Burdujan. Aceeasi dominare sterila care nu aduce nimic mai mult decat cateva ocazii ( Boya in min 55, Burdujan min 62 si Raduta in min 88). Pentru Rapid au mai jucat in seara asta:
Marinescu, Ionuţ Stancu, Dică, Buga şi Griffiths. Au iesit Andrade, Bozovic, Herea, Grigorie si Cesinha.

Prea mult nu ramane de concluzionat dupa inca un meci in care primim gol inainte sa apucam sa ne aseszam bine in teren. Dinnou putine goluri, putine faze de poarta, dar Rednic pare multumit si asta ar trebui sa ajunga. Chiar ma bucura faptul ca Boya a marcat acuma si Griffiths meciul trecut, e un semn ca ne putem baza pe acesti 2 jucatori inca.

Sa vedem ce aduce viitorul, atat pe plan fotbalistic cat si legat de conducere.