Thursday, January 24, 2008

Adio Copos?

"Imi pare rau, dar nu vreu sa mai vorbesc nimic despre fotbal. Nu vreau sa mai aud nimic. Va rog sa ma intelegeti si sa-mi respectati decizia. Fotbalul este un capitol inchis definitiv pentru mine!"

Este declaratia socanta a lui George Copos! Eu unul ma indoiesc, ca este mai mult decat o adunatura de cuvinte spuse la nervi care au ca si cauza atat transferul "fortat" al lui Pancu cat si ancheta DNA care teoretic nu ar trebui sa ne priveasca. Nu este nici prima decalaratie de genul acesta pe care o lanseaza Copos, dar asta suna mai amenintator decat niciodata.

Cu toate ca nu sunt un mare fan al lui Copos si al politicii implementate de el la club, in momentul de fata nu vad sa fie vreun interesat la preluarea clubului. Aparent la baza acestei declaratii ar sta "amenintarea" primita de el dupa transferul lui Pancu, potrivit ziarelor de la noi. Tin sa mentionez ca o amenintare are mai mult sens cand o spune cineva inaintea unei actiuni nu dupa! Orice declaratie facuta dupa nu este mai mult decat o fraza spusa in vant care nu poate fi niciodata verificata. Cu alte cuvinte ceea ce se vehiculeaza in ziare nu poate avea fundament mai ales ca nu i-a fost adresata direct patronului. Oricum, cu toate ca inteleg motivele pentru acele declaratii ale lui Corsicanu, nu le vad rostul, si chiar daca ar avea rost, nu vad motivul supararii lui Copos pentru ca, sa fim seriosi, nu sunt primele afirmatii de genul, iar pana acuma nu l-au afectat prea tare.

Degeaba il vrem pe Copos afara din Giulesti pentru ca pana una alta nici Corsicanu si nici restul suporterilor nu vor sustine financiar Rapidul si nu il vor impinge spre obiective. Pana nu se arata vreo persoana interesata de preluarea sefiei, mai bine sa tacem cu totii si sa ne vedem de treaba pentru ca un asemenea scandal este exact ceea ce NU ne trebuie in momentul de fata! Acuma cand suntem totusi pe drumul cel bun, acuma cand avem sanse mai mari ca niciodata sa ajungem pe CFR si sa intram in Liga, acuma ne trebuie ceva ce la Rapid aproape ca nu a existat niciodata: LINISTE!

Daca vrea sa plece, sa o faca, dar sa o faca din motive intemeiate, nu pentru ca cineva a zis ceva si s-a simtit el jignit. Am mai spus-o si ma repet: daca pleaca acuma va fi dezordine serioasa la club. Cand apare cineva "potent" financiar si cu nervi de otel este bine venit sa isi ia adio. Pana una alta mai bine cu Copos decat fara si mai bine Copos decat Becali sau Turcu!

Indiferent de ce se va intampla este important ca echipa sa ramana detasata si sa se intoarca din Portugalia cu un aer de campioana!