Tuesday, January 22, 2008

RIO MAIOR - RAPID 1-1

Nu tocmai cel mai fericit debut in seria de amicale, dar precum ziceam si mai devreme, pentru noi nu sunt foarte reprezentative rezultatele din meciurile de pregatire.

Rapid a inceput cu urmatorul 11:
Coman - I. Stancu, Maftei, M. Constantin, Bozovic - Grigore, Dica, Cesinha - Buga, Despotovici, Burdujan
Desi a dominat prima repriza, Rapidul a intrat la pauza condusa inca din minutul 7 prin golul lui Justo. Ocaziile noastre i-au avut in prim plan pe Maftei, Dica si Despotovic, insa niciunul nu a reusit sa il invinga pe portarul advers. Prima ocazie i-a apartinut lui Maftei cu o lovitura de cap modesta, retinuta de goalkeeperul portughez. Dica a avut cea mai mare ocazie a primei reprize sutand puternic pe jos de la 16 metrii dar dinnou portarul si-a facut datoria.
Repriza secunda a decurs cam la fel, Rapid dominand si cautand egalarea. In evidenta a iesit Raduta cu 2 ocazii bune, dar nu a reusit sa finalizeze. Cu toata dominarea noastra, Rio Maior putea sa isi mareasca avantajul la o iesire eronata a lui Andrade (cel care l-a inlocuit pe Coman in repriza secunda). Golul egalarii a venit de la Griffiths dupa o centrare foarte buna a lui Sapunaru.
Dupa pauza au mai jucat pentru Rapid: Andrade, Săpunaru, Leonard, Griffiths, Lazăr, Grigorie, Răduţă, Boya

Cu toate ca nu am avut in fata un adversar valoros, am facut un meci destul de bun. Ma bucura faptul ca Griffiths mai stie sa marcheze si sper sa o faca la fel de bine si in campionat. De asemenea, jocul bun al lui Raduta nu poate fi decat un semn pozitiv pentru el si pentru club care poate spera inca la un mare jucator.

Programul urmator al Rapidului in Portugalia:
22 ian, ora 19:00, Rio Maior (Liga a III-a) – RAPID 1-1 (Griffiths)
24 ian, ora 18:00, Estoril (Liga a II-a ) – RAPID
26 ian, ora 13:00, Primera de Augustus (Angola) - RAPID
30 ian, ora 18:00, Naval- RAPID


Sa speram ca vom vedea mai multe goluri si o mare pofta de joc din partea jucatoriilor pe masura ce acestia isi vor reintra in ritm.