Friday, February 8, 2008

Inca un atacant de clasa!

Trebuie sa recunosc faptul ca sunt oarecum surprins ca acest transfer nu a fost doar un zvon pierdut in gsp, si ca el chiar s-a realizat.


Babacar GUEYE
(
02/03/1986)

Fostul numar 11 al celor de la FC Metz din Franta a semnat cu noi pentru o suma de transfer de 2 milioane de euro. In sfarsit putem sa zicem ca am reinvestiti banii scosi pe vanzarea lui Mazilu. Eu unu sunt foarte bucuros de cum a decurs campania noastra de transferuri, mai trebuie un mijlocas dreapta, dar mai e timp. Atancatul senegalez a fost goalgheterul echipei din Metz sezonul trecut, fiind piesa cea mai importanta in obtinerea promovarii, el reusind nu mai putin de 17 goluri in cele 38 de meciuri disputate de FC Metz. Sezonul acesta, in 14 meciuri a marcat 5 goluri in prima liga franceza. Este si un jucator de baza al echipei nationale a Senegalului, evoluand in toate cele 3 meciuri ale africanilor in editia aceasta de Cupa Africii pe Natiuni.

Ramane de vazut cat de bine se va integra la noi in echipa, dar sunt foarte optimist si il vad ca pe o piesa de baza in viitor.